Stichting De Waalboog

Informeren van een brede doelgroep via Opensignage Narrowcasting

Over dit project:

Stichting De Waalboog biedt topzorg en behandeling voor mensen met ouderdomsaandoeningen. Onderdeel hiervan is een uitgebreid activiteitenprogramma. De Waalboog was op zoek naar een manier om deze activiteiten breder onder de aandacht te brengen. Daarom werd er contact gezocht met Opensignage Narrowcasting en inmiddels hangen er diverse schermen op zichtbare locaties in het pand. Op deze schermen draait een narrowcasting uitzending waarin o.a. de activiteiten onder de aandacht worden gebracht bij de bewoners, bezoekers en medewerkers.

Via het gebruiksvriendelijke CMS van Opensignage kan De Waalboog zelf de narrowcasting uitzending aanpassen als dit gewenst is. Het is zelfs mogelijk om vooruit te werken. De Waalboog voert alle komende activiteiten in één keer in. De oplossing van Opensignage zorgt er daarna voor dat de activiteiten op het juiste moment getoond worden op de schermen. De Waalboog heeft hier dan geen omkijken meer naar en de informatie op de schermen is altijd actueel.

De narrowcasting uitzending van De Waalboog zal ook op de lange termijn aandacht blijven trekken. Dit omdat er, naast het activiteitenprogramma, ook actualiteiten zoals het laatste nieuws, het weer en interessante video’s getoond worden. Dit maakt dat de uitzending interessant is voor een brede doelgroep: zowel bewoners, bezoekers én medewerkers worden geïnformeerd via de schermen!Datum: Sep 2018

Client: De Waalboog

Categorie: Opensignage,

Locatie: Nijmegen

Partner: ,Meer info over deze oplossing