Producten en diensten

eValue8 voorziet haar klanten van de juiste nieuwe media toepassingen, met als speerpunten een doordachte vormgeving, een robuuste applicatie en optimale gebruiksvriendelijkheid. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers de tools en innovativiteit die nodig is om succesvol te communiceren of interacteren met doelgroepen.

NarrowCastingBeeldschermcommunicatie

Narrowcasting of Digital Signage is het communiceren met doelgroepen via beeldscherm netwerken. Sinds 2005 ontwikkelt en levert eValue8 narrowcasting software en narrowcasting oplossingen in de breedste zin van het woord. eValue8 is daarmee één van Nederlands eerste ontwikkelaars en aanbieders van online narrowcasting oplossingen.

Onder de merknaam e-Poc levert eValue8 haar klanten totaaloplossingen voor Narrowcasting, waarbij wij niet alleen de hard- en software verzorgen, maar in de meeste gevallen ook de installatie en het projectmanagement. In de loop der jaren heeft eValue8 de nodige expertise opgebouwd als full-service dienstverlener op het gebied van informatieschermen en beeldscherm netwerken. Wij hebben veel ervaring in het leveren van branche- en segment specifieke Narrowcasting oplossingen. Zo ontwikkelden wij speciaal voor de zorg Wachtkamerschermen®. Sinds jaar en dag het meest gebruikte patiënten communicatie systeem in de zorg. eValue8 is ook u graag van dienst met een turn-key narrowcasting systeem op maat.

eValue8 kan u ook van dienst zijn met levering van onderdelen van uw narrowcastingnetwerk. Onder de naam Opensignage® leveren we modulaire Narrowcastingoplossingen. Of u nu begint met narrowcasting of uw bestaande schermen netwerk wilt optimaliseren of vervangen, eValue8 heeft een Narrowcastingoplossing die bij u past.

Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u een narrowcasting schermennetwerk te realiseren dat aan uw verwachtingen voldoet. Ook na realisatie blijven wij graag uw sparringpartner om uw schermennetwerk optimaal in te zetten en door te ontwikkelen.

QueueManagementCliëntenaanmelding en wachtrijbegeleiding

Speciaal voor zorginstellingen en (semi-)overheidsinstellingen biedt eValue8 oplossingen voor het aanmelden van bezoekers en het beheren van wachtrijen i.c.m. Narrowcasting. Middels digitale aanmeldzuilen en volgnummersystemen verwijst en begeleidt u uw klanten op een efficiënte en professionele manier naar de juiste balie of ruimte.

q-Poc Queue Control is een uitgebreid maar eenvoudig te gebruiken volgnummersysteem dat door eValue8 zelf is ontwikkeld. Het werkt zowel met een conventioneel bakker-slager systeem (volgnummers op rol), als met digitale bonnetjesprinters of aanmeldzuilen van q-Poc of een andere leverancier.
Met de q-Poc Balie Software roept u cliënten eenvoudig naar de juiste balie. Door het vertonen van nummer(s) en balie(s) op uw Narrowcastingscherm i.c.m. een geluidsignaal via de speakers van het scherm, weten clienten wanneer zij aan de beurt zijn en waar zij zich kunnen melden. De q-Poc Management Software biedt waardevolle bedrijfsinformatie en geeft inzicht in actuele bezoekersaantallen, baliekeuze en afhandeltijden zodat u de inzet van mensen en middelen beter af kunt stemmen op de vraag.

WayFindingBewegwijzering en ruimtetoewijzing

In het verlengde van Narrowcasting biedt eValue8 innovatieve oplossingen voor bewegwijzering, zaalverwijzing en ruimteaanduiding via dynamische wegwijzerschermen en digitale deurbordjes.

Met informatieschermen bij de balie of receptie kunt u bezoekers informeren en verwelkomen, toont u de agenda of de plattegrond en verwijst u bezoekers naar de juiste zaal of ruimte. Via grote en kleine beeldschermen op centrale plekken in uw gebouw(en), worden klanten en bezoekers efficiënt en effectief door het gebouw heen geleid. Met digitale deurbordjes bij kantoren en vergaderruimtes geeft u op elk moment van de dag aan wie er op dat moment van de ruimte gebruik maakt. Naast planning, afspraken en mededelingen bij vergaderruimtes, kunt u live camera beelden weergeven op schermpjes bij de ingang van congreszalen of collegezalen.

Middels touchscreens kunnen medewerkers zich eenvoudig aan- en afwezig melden bij het verlaten van hun kantoor of bij het verlaten van het gebouw. Aanwezigheidsmeldingen kunnen zo automatisch bij de receptie en bij de kantoren op schermen worden vertoond. De inzet van kleine touchscreens biedt ook de mogelijkheid om een werkplek of werkruimte direct te reserveren, of de agenda / planning van een werkplek of vergaderuimte in te zien. Zo kunt u op schermen bij de receptie laten zien wie er in het gebouw of een ruimte aanwezig is, welke vergaderruimten vrij zijn en welke flexplekken nog beschikbaar zijn op welke etage.

De mogelijkheden van ruimtecommunicatie zijn ongekend. eValue8 helpt u graag de interne communicatie met bezoekers en clienten te optimaliseren. Informeer naar de mogelijkheden.

InteractiveTouchInteractive Totems & Multimedia Tables

eValue8 is officieel BENELUX distributeur van Wingsys Interactieve Producten. Het Wingsys concept bestaat uit een reeks geïntegreerde multitouch hardware- en softwareoplossingen, gebaseerd op technologie waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en "natuurlijke aanraking" het belangrijkste productkenmerk is.

Wingsys wordt geproduceert door het Portugese bedrijf Famasete Technology Group, een bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is op de markt. Famasete beschikt over een eigen productiefaciliteit waar de verschillende Wingsys producten worden gefabriceerd, al dan niet gecustomised voor klanten van eValue8.

Met de Wingsys productrange van Famasete kan eValue8 u interactieve totaaloplossingen leveren, waarmee hardware door meerdere personen in dezelfde ruimte gebruikt kan worden: eenvoudig, gedeeld en innovatief. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze merkenProducten en diensten van eValue8 (her)kent u onder deze merknamen

Wingsys Opensignage Wachtkamerschermen e-Poc Creditable